Jobba med BNIPressNätverkstipsBöcker & materialVanliga frågor

 

 

Nedan kan du söka bland alla inom BNI i Sverige, antingen på namn, företag, bransch, produkt, tjänst eller stad;

Avancerad sökning

 

 Möt Anette Olausson och Nicklas Wiltman - besöksvärdar!

  Anette är en affärskvinna med en förkärlek till truckar som hon både säljer    och hyr ut. Nicklas är en uppskattad naprapat som både behandlar och        föreläser om hur du ska ta hand om din kropp. I filmen får du lära känna      dem båda lite bättre samt veta vad de gör i rollen som besöksvärdar i BNI.  First impressions lasts!
 


 

 Möt Jon Östberg tillväxtansvarig i team BNI Göteborg City!

 Se filmen om Jon Östberg. Han är affärspartner i BNI och arbetar på  Folksam. I sitt team har han även rollen som tillväxtansvarig. En viktig roll  som bland annat hjälper våra gäster efter de besökt ett möte så att de får  svar på alla sina frågor. 

 


 
 Möt Linna Co mentor i team Avenyn!

 Här kan du se en film om mentorrollen i BNI. I rollen som mentor är Linna Co  som arbetar på VTD med posthantering och är med i team  Avenyn. Linna  delar bland annat med sig av vad hon tycker är det bästa med rollen som  mentor. 

 

 


 

 Möt Pär Bülling som lockades med av energin i BNI!

 Se filmen om Pär Bülling. En affärspartner som egentligen var ganska  tveksam till att affärsnätverka, men lockades med för att BNI var så konkret  och för att teamet han besökte hade en sån bra energi. Pär jobbar med  transportbilsförsäljning och hjälper kollegorna i BNI-teamet i rollen som  utbildningsansvarig.  

 


 

 Möt Gunilla Hamrin i rollen som teamledare!

 Se filmen om Gunilla Hamrin. Hon är stresskonsult och jobbar på Espiro   som  stresskonsult med att hjälpa både medarbetare och chefer att bli riktigt  vassa  på att hantera stress. Hon berättar om rollen som teamledare i BNI  och hur  hon arbetar med att sprida energi och få igång teamet under sina  möten.  

 


 

 

BNI Sverige, Vädursgatan 5, Göteborg, Sverige
info@bni.nu 

 

 


I BNI:s interna Guldklubb premierar vi de som hjälper nya affärspartners in i sitt team. Ju fler personer som är engagerade i ett team desto fler kontaktytor skapas.