Jobba med BNIPressNätverkstipsBöcker & materialVanliga frågor

 

 

Vi hjälper varandra nå nya kunder

Genom att vara affärspartner i ett team i BNI får du möjlighet till fler affärer, personlig utveckling, gemenskap och energi. Alla har ett kontaktnät av vänner, grannar, kollegor, leverantörer och samarbetspartners. När ditt affärsteam lär känna dig och vilka kunder du söker kan de förmedla sina kontakter och ge dig varma ingångar. Ditt team träffas varje vecka för att bygga seriösa och långsiktiga relationer. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna


Möten med hög energi
Ett BNI-mötes tempo och affärsfokus ger dig både en energikick och förutsättningarna att öka dina varma ingångar hos kunder som du gärna vill ha.
Efter en snabb introduktion om BNI, är mötet i full gång med snabba presentationer av alla i teamet. Du får även chans att berätta vilka kunder du söker och alla delar med sig av hur de har hjälpt varandra under den gånga veckan. 

 

Kostnadseffektiv säljtid
Vi träffas i första hand inte för att sälja till varandra eller ge allmänna råd och tips. Vi arbetar målinriktat för att ge varandra ingångar till nya kunder och långsiktiga affärsrelationer. 

Använder du BNI på rätt sätt och är, på ett förtroendeingivande sätt, tydlig med vad du söker och vad du är bra på, kan detta till slut vara den enda säljkanal du behöver. Alla resultat mäts i kronor och ören i ett lättillgängligt affärssystem.  

 

Du utvecklas och utbildas
För att du snabbt ska komma in i hur vi arbetar och för att du ska få så stor nytta av BNI som möjligt utbildar vi dig. Du får grundläggande kunskap i hur du skapar fler affärer via ditt nätverk och hur du blir tydlig med vilka kunder du söker och vad du är bra på. 

Du får en mentor som stöttar dig och guidar dig genom de första månaderna och du erbjuds möjlighet till löpande kompetensutveckling i hur du skapar fler affärer via referenser. 
 


Välbeprövat koncept
Vi arbetar efter en handlingsplan och ett koncept som utvecklats och förbättrats under många år. Själva konceptet lägger en grund för trygghet i att dela med dig av dina kontakter, att vara tydlig med vad du gör och att vara tydlig med vem du söker.
 
Det handlar om att du ska tänka långsiktigt och strategiskt, BNIs upplägg möjliggör detta.   
 

För att få den största utväxlingen av att vara med i BNI ska du se det som en långsiktig investering som ger nya affärer och skapar tillväxt, inte bara för dig utan också de andra i nätverket. Tillsammans skapar vi fler affärer för oss själva och fler jobb för samhället.

Det kostar ingenting att boka ett affärsmöte för att se hur konceptet fungerar. Som gäst betalar du endast eventuellt restauratören (kostnaden för lokal samt frukost eller lunch) och du får chansen att träffa seriösa företagare och genom dem, potentiella kunder.

Vill du veta mer?

 

 


 

 

     

Nyfiken på hur ett möte med BNI går till?

Teamet BNI Taste i Göteborg har gjort en film för dig som är nyfiken på hur ett affärsmöte med BNI ser ut och hur BNI kan bidra med fler affärer till din verksamhet.

Vill du också besöka ett möte? Anmäl dig hos ett team nära dig!

 

 

BNI Sverige, Vädursgatan 5, Göteborg, Sverige
info@bni.nu